The Definitive Guide to رژیم کتوژنیک
The Definitive Guide to رژیم کتوژنیک
Blog Article
برنامه غذایی رژیم کتوژنیک برای بهبود برخی از بیماریهای مزمن مانند سرطان و صرع بسیار مفید و کارآمد است. بیماری آلزایمر
این کار را برای چند هفته امتحان کنید و ببینید که بدنتان چگونه واکنش نشان میدهد.
خیر. رژیم کتوژنیک از آن دسته رژیمهاییست که مصرف کربوهیدرات شما را محدود میکند به همین دلیل مصرف آن برای طولانی مدت توصیه نمیشود.
آکنه دلایل مختلفی دارد و ممکن است در برخی افراد با رژیم غذایی و قند خون ارتباط داشته باشد. پیروی از یک رژیم غذایی سرشار از کربوهیدراتهای فرآوری و تصفیه شده ممکن است تعادل باکتریهای روده را تغییر دهد و باعث نوسان قابل توجه قند خون شود که هر دو میتوانند بر سلامت پوست تأثیر منفی بگذارند.
چاشنیها و سسها: این غذاها دارای شکر و چربیهای ناسالماند
در حال حاضر، این رژیم بهعنوان یک درمان جدید برای سرطان در حال بررسی است، زیرا ممکن است به کندکردن رشد تومورها کمک کند.
گاریما گویال، متخصص تغذیه توضیح میدهد که این فرآیند کتونهایی را در کبد تولید میکند که به عنوان منبع انرژی جایگزین برای مغز و سایر اندامها عمل میکنند.
در تعریف انواع این رژیم، با عبارت درشت مغذیها روبهرو خواهید شد که باید ابتدا آن را توضیح دهیم. مواد غذایی که ما به صورت روزانه مصرف میکنیم، شامل دو رژیم کتوژنیک انلاین دستهاند:
سبزیجات ریشهای و غدهها: سیبزمینی، سیبزمینی شیرین، هویج، شقاقل یا هویج قمی
همچنین در سالهای اخیر، استفاده از رژیم کتو برای بهبود سلامت بدن و کاهش وزن نیز بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
برخی از عوارض جانبی رژیم کتو شامل بد بو شدن دهان (برای چند روز)، آنفلانزای کتو و بی حالی است که این عوارض کاملا بیخطر و نشانهی وارد شدن بدن به فاز کتو است.
این رژیم به بدن شما یاد میدهد که قبل از حذف کامل کربوهیدراتها، چربی بیشتری بسوزاند.
در این نوع رژیم کتو، لازم است روزانه ۱۲۰ گرم پروتئین یا چهار وعده ۱۱۵ گرمی گوشت قرمز، ماهی یا مرغ و حدود ۱۳۰ گرم چربی مصرف کنید.
از آنجا که رژیم کتو یک رژیم محدود کننده است که مصرف کربوهیدرات ها را ممنوع و توصیه بر مصرف بالای چربی ها و پروتئین ها دارد؛ توصیه متخصصین تغذیه به عدم پیروی از رژیم کتوژنیک در بارداری است.